party
Door: Laurens
Blijf op de hoogte en volg Laurens
27 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Raglan
hallo iedreen,
Lang geleden dat ik nog ns iets liet weten. geen nieuws is goed nieuws he.
De dagen zijn hier nog steeds hetzelfde, 's avonds werken, surfen overdag. Vanavond is er een heuse dressed-up staffparty. Iedereen moet verkleed komen als een karakter beginnend met dezelfde letter als de eerste letter van je voornaam. Ik ga als lenny kravitz, afro, pilotbril, oorbellekes, ... Het wordt sowieso lachen gieren brullen!!! Het weer is hier meestal droog, warm ( 30 gr en meer). Binnen een week verhuis ik van de hostel naar het dorp van zodra ik mn bus heb omgebouwd tot een echte camper. Binnekort laat ik nog meer details weten.
Vele groeten uit het zonnige Raglan
Laurens
Lang geleden dat ik nog ns iets liet weten. geen nieuws is goed nieuws he.
Vele groeten uit het zonnige Raglan
Laurens
27 Januari 2009 - 06:49
Mam:
Trek maar veel foto's van je feestje !
De foto's van het restaurant zijn goed aangekomen ! Nu hebben we tenminste een indruk van hoe je "werkplek" eruitziet !
knuffel van mam -
27 Januari 2009 - 06:57
Marjan:
Hehe, een jincafé-achtig feestje dus.
k Begon me al af te vragen hoe het nu met je is ginderachter.
In België zijn weer zotte dingen gebeurd, dus ge zit beter ginderachter!
Geniet ervan en laat weten of je Lenny Kravitz-imitatie in de smaak is gevallen!
xxx Marjan
27 Januari 2009 - 07:29
Anneleen:
Hey Broer,
stuur zeker en vast foto's door van het feestje hè! Ik wil je imitatie echt wel is zien. Misschien valt er weer een prijs te winnen zoals in Biaritz toen. Go for it!
Geniet er van en have fun! :-)
Dikke kus van je zus XXX