Happy Newyear!!! - Reisverslag uit Raglan, Nieuw Zeeland van Laurens Dewilde - WaarBenJij.nu Happy Newyear!!! - Reisverslag uit Raglan, Nieuw Zeeland van Laurens Dewilde - WaarBenJij.nu

Happy Newyear!!!

Door: Laurens

Blijf op de hoogte en volg Laurens

02 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Raglan

Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2009.

Oudjaar was hier niet super speciaal. Ik heb gans de avond van vijf tot drie gewerkt achter de bar. Het was gigantisch druk waardoor na mijn shift de oogskes snel dicht waren.

Enkele dagen geleden stond hier plots nen oudere mens te beweren dat hij mij kende. Het was Kris Piron. Super raar dat hij mij herkende want ik had hem nog nooit gezien, hij woont nochtans al gans zijn leven in wijnegem. Hij had van ons mama gehoord dat ik in raglan zat. Paar dagen later besloot hij om naar nieuw zeeland te vertrekken omwille van familiale problemen. Hij doet het eiland in enkele weken tijd dus hij is na een dag alweer vertrokken. Echt een gek gevoel om iemand gekend hier tegen te komen!

Binnen enkele dagen verhuis ik van de hostel waar ik nog steeds logeer naar een vaste stek hier in raglen. Een huisje ietsje dichter bij het dorp met het nodige comfort dus even gedaan met slapen in de camper woohhuuuuw :). Mijn flatgenoten zijn een Ier en een Zweedse, beiden collega's. Da ga super plezant worden vrees ik :).
Maandag vertrekken er een aantal mensen met wie ik eigenlijk goede vrienden ben geworden na bijna twee maanden hier aan de kust. Afscheid zal bitter zijn. Maar niet getreurd, leeg zal het hier nooit zijn!

Gisteren heb ik met mn maten gebeld en dat deed superdeugd. Ik had wel een bizar gevoel, in de positieve zin dan.

Ik ga het hierbij laten, hou jullie taai in het ijskoude Belgie!!!

Laurens

• 02 Januari 2009 - 08:10

Katrien:

Hey Laurens,

Ook voor jou een schitterend 2009 maar da lukt al aardig hé!
    Veel plezier en vriendschap downunder!

3 dikke kussen
    katrien & pieter
    charlotte & olivia

• 02 Januari 2009 - 12:30

Nadia:

Hey Laurens,

Nog verder een super 2009 gewenst, maar ik denk dat da daar geen probleem zal zijn.

Dikke feestkus nog,

Nadia
    X

• 02 Januari 2009 - 13:10

Marjan:

Hey Laurens! Merci voor je berichtje!
    Maak er een superfijn jaar van, t zal al ver geëvolueerd zijn wanneer je terug komt!
    k Stuur je binnenkort een mailtje met het e-mailadres van mijn neef, die in Nieuw-Zeeland woont. Hij zit nu effe in Madagaskar, maar kan je ongetwijfeld wel wat tips geven!
    Veel plezier in je nieuwe stekje!
    Zoen,
    Marjan

• 02 Januari 2009 - 15:48

Tante Anne-mie :

Van harte een super 2009!! Geniet maar goed van dit unieke jaar voor jou!!!
    3 dikke nieuwjaarszoenen
    van tante anne-mie en nonkel jef

• 02 Januari 2009 - 17:08

Anneleen:

Hey Broer,
    ik hoop dat je mijn liedjes al eens hebt kunnen beluisteren en dat je ze ook een beetje goed vindt natuurlijk :-)
    De foto's zijn prachtig, om echt jaloers van te worden. Ik krijg het er toch een beetje warmer van :-)
    Geniet nog van je 2 vrije dagen (die als je dit leest misschien al terug voorbij zullen zijn)
    Goed surfen en vooral vollen bak genieten hè!!!

Dikke dikke kus van je zus XXX

• 02 Januari 2009 - 19:11

Veerle:

happy newyear Laurens!!
    de allerbeste wensen vanuit het koude België... 't zal sowieso een onvergetelijk jaar worden daar in Nieuw zeeland :) Dikke smakkerds

• 05 Januari 2009 - 14:50

Eberhardt:

Hey maatje, allemaal nog goei zo te horen! Wij hebben den overgang van Oud naar Nieuw weer eens stevig ingezet al had ik (én de rest) je er uiteraard dolgraag bij gehad... 'k Was dan ook bijzonder opgetogen met uw telefoontje en zal blij zijn dat ek u 'binnenkort' ook in levende lijve ga zien. Take care en nogmaals een beestig 2009 toegewenst!