Bay of islands is machtig mooi!!! - Reisverslag uit Paihia, Nieuw Zeeland van Laurens Dewilde - WaarBenJij.nu Bay of islands is machtig mooi!!! - Reisverslag uit Paihia, Nieuw Zeeland van Laurens Dewilde - WaarBenJij.nu

Bay of islands is machtig mooi!!!

Door: Laurens

Blijf op de hoogte en volg Laurens

01 November 2008 | Nieuw Zeeland, Paihia

Hello everybody....

Ik zit hier nu al voor mn tweede dag op rij in Paihia, bay of islands. De natuur is hier prachtig, tientallen grote en kleine eilanden in een gigantische baai.
Het wemelt hier van de dolfijnen, pinguins, jan van gents,... Ik zit nu in een hostel in het centrum van het dorpje, de naam van de hostel 'Cap'n Bob's Beach house', laat al raden wat voor klimaat hier heerst. De eigenares is een kettingrokende en drankverslaafde maar wel supervriendelijke en helaas verloren gelopen hippiegriet :) We zitten hier nu met z'n drien, ik en twee duitse kerels. Het is hier echt relax! Gisteravond zaten we op het balkon een pilske te drinken en plots stond de eigenares (Kay) volledig in vissersoutfit met enkele hengels in de hand te roepen: Hey mates, you want to go out and join me for some fishin'. Goe gelachen maar niks gevangen. Ik denk toch da ze een paar vijzen verloren heeft tijdens haar nachtelijke visuitstapjes :). 's Avond zijn we nog effe ene gaan drinken in een backpackersbar even verderop. Het was er tirsty thursday, alles aan 4 dollar, er waren natuurlijk mensen van over de ganse wereld, toch waren de duitsers weer in de meerderheid. Kom ik toch ni twee gasten van Olen tegen zeker. Leuk om toch mog s ff nederlands te kunnen praten.
Gisterennamiddag ben ik met een van de twee duitsers op zeiltrip geweest. We zaten in totaal met vier man en twee bemanningsleden op een zeiljacht dat al verschillende keren aan grote races in de ganse wereld had deelgenomen. Natuurlijk moesten we helpen met de crew om de boot in de juiste richting te krijgen. Na een aantal kilometers varen zagen we plots enkele dolfijnen zwemmen. Het duurde niet lang of er zwommen een stuk of zes rond en onder de boot. Dat was echt een te zotte ervaring, je kon ze bijna aanraken, jammer dat het water nog wat te koud was want normaal is het gebruikelijk om in het water te springen en samen met de dolfijnen te zwemmen. De boottrip was echt al een van de plezantse dingen die ik ooit gedaan heb en ik ben hier nog maar pas. Ik heb er natuurlijk heel mooie foto's aan over gehouden. Jammer genoeg dat ik ze hier niet kan uploaden in de hostel dus jullie zullen nog even geduld moeten hebben.

Cheers mates!!!
Laurens

• 01 November 2008 - 10:27

Tante Anne-mie:

Ga je lang optrekken met die duitsers of scheiden jullie wegen zich? 't is wel goed voor je talen hé!stuur maar gauw wat foto's door zodat we kunnen zien wat je vertelt. we zijn benieuwd!! Groetjes, anne-mie

• 01 November 2008 - 10:54

Ann:

helaba daar,amai dat klinkt allemaal wel fantastisch;'k denk dat velen van ons wel wat jaloers zijn...geniet er maar van,groetjes

• 01 November 2008 - 11:09

Tante Ann:

'k zal mij maar zo noemen hé want jij kent waarschijnlijk nog veel anderen annen ! x

• 01 November 2008 - 11:11

Anneleen:

Amai, ik wou dat ik er bij kon zijn. Ik ben zo benieuwd naar de foto's.
    Ben blij dat je't goed hebt daar! Geniet ervan!

Dikke kus X je zus X

• 01 November 2008 - 11:22

Katrien:

Hey Laurens,

Nog maar net vertrokken en al zoveel meegemaakt!
    Super!

Bye,
    Katrien & co

• 01 November 2008 - 12:35

Marjan:

Woooow Laurens, klinkt geweldig! Je ziet, je zal daar ni veel alleen zijn!
    Laat ons maar snel wat fotokes zien!
    Gisteren een discobal marginalleke gedaan,ze hadden weer badgekes bij, jiiihaaa! We misten u toch wel wat in de vaste marginalhoop!
    Maar wanneer je terug bent halen we die schade wel ruimschoots in!
    xxx Marjan

• 01 November 2008 - 14:10

Mam:

Ben er op uit om het met mijn eigen ogen te zien !!! Tegen als het zover is kan je ons de mooiste plekjes laten zien !!
    mam

• 01 November 2008 - 15:08

Koen:

Hey amigo,
    Gisteren heeft mijne flatgenoot zijnen housewarming gegeven. resultaat: half zeven, 1 iemand naar het ziekenhuis (al terug), glazen kapot, stukken uit de vloer (al gemaakt). Het appartement doet al zijn eer aan! Ben jaloers op jou hoor!!! Groeten, Koen

• 01 November 2008 - 17:08

Caroline:

wow! eindelijk aangekomen in het paradijs?! alles gaat daar heel goed precies... als ik dit allemaal lees, denk ik: dit is ook echt iets voor mij!! :-))
    Nog veel plezier daar..enne stuur -als het lukt- eens wat foto's door he XX

• 01 November 2008 - 19:26

Gert DG:

Yuw Laurens,

Fijn om u avonturen hier en op de feestboek te kunnen volgen. Tis er precies al wreed plezant!
    Effe FYI kzal de 23st en 24st Feb. in Auckland city zijn...Dan ist water mss al wat warmer om tussen de flippers te kunnen zwemmen. Auf Wiedersehen