Nog ne resem foto's
Door: Laurens
Blijf op de hoogte en volg Laurens
02 November 2008 | Nieuw Zeeland, Paihia
hi folks
Gisteren hebben we een reeks warme modderpoelen gaan uittesten. Op de plek was vroeger een geiser. Nu komt er enkel nog heet gas uit de grond wat ervoor zorgt dat er hete moderpoelen ontstaan. Dit blijkt nogal goed te zijn voor de huid, maar das niet de reden voor onze duik. We wilden ons gewoon ff voelen als een echte zwijnen, rollend int slijk. Ik stink nog altijd naar de zwavel :)
Ik heb een hele nieuwe reeks foto's op faceboek gezet. Ik moet er nog steeds trekken van mn buske :( dus nog ff geduld he
Cheers
Cheers
02 November 2008 - 09:57
Marjan:
Echt graaf, die foto's... Geniet van t zonnetje, in België is mister freeze binnengewandeld, brrrr...
Je lijkt er echt van te genieten, dus ik kan alleen maar zeggen: Doe zo voort!
xxx Marjan -
03 November 2008 - 14:03
Kristof Evers:
Ja wadde, das gewoon 't paradijs yom: idyllische eilanden, verlaten stranden, warme modderpoelen, ... Alleen die kiwi-vrouwkes mè hun strooie rokskes heb ek precies gemist ;) -
03 November 2008 - 20:26
Ward:
tof laurens om je verhaal en fotos te delen,
ben blij voor jou, vooral genieten en zo voort doen,
een fantastische ervaring en nog een droom van mij -
04 November 2008 - 09:29
Anneleen:
Dag broer!
De foto's zijn echt de max. Die Duitse mannen vonden het slijk-/zwavelgeurend-bad precies iets minder leuk dan gij hè :-)
De zeiltocht lijkt mij echt een unieke ervaring. Alle chance dat ge daar veel foto's van hebt!
Geniet er nog van daar aan die vulkanen :-)!
Dikke X je zus X