Sweet As, Bro!! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Laurens Dewilde - WaarBenJij.nu Sweet As, Bro!! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Laurens Dewilde - WaarBenJij.nu

Sweet As, Bro!!

Door: Laurens

Blijf op de hoogte en volg Laurens

22 Oktober 2008 | Nieuw Zeeland, Auckland

Pfff, slecht geslapen, moe zijn en ni in slaap geraken. Ge ligt wakker en dan gaan er veel dingen door u hoofd, ik verzeker u... Heb vandaag toch al wa vooruitgang geboekt. Ben rekening gaan openen, ird-nummer gaan aanvragen (is soort tax-nummer om te mogen werken). Voila ik kan beginnen werken als k wil. Jeeses, ge kunt u ni voorstellen hoe simpel alles hier in elkaar steekt, daar kunnen wij als bureaucratische belgen nog iets van leren se.

Heb daarjuist al wa met ne Canadees aant bomen geweest dus 'the ice is broken'!

Morgen al s beginnen zoeken naar een nieuw-zeelandse vierwieler om verder te reizen, links rijden gaat nog lachen worden! Auto's zijn hier trouwens kei-goedkoop, mits de nodige check-up! Sweet As!

• 22 Oktober 2008 - 07:12

Mam:

Heb je grote e-mail aan ons thuisfront gelezen en ben zeer blij dat alles goed verloopt !
    Toi Toi en wees voorzichtig !!
    dikke kus van mama

• 22 Oktober 2008 - 08:38

Anneleen:

Hopelijk kan je de volgende nachten wat beter slapen.
    Zeker nadat je vandaag alles in orde hebt kunnen brengen. Da's ook weeral een last minder.

Dikke x van je zus x

• 22 Oktober 2008 - 09:04

Marjan:

K zie da ge daar al goed uwe plan trekt.
    Wees maar voorzichtig als ge daar gaat experimenteren aan de linkerkant van de baan...
    Denk maar niet aan teveel wanneer je gaat slapen, denk gewoon aan hoe moe je bent!
    Tot snel!
    xxx Marjan

• 22 Oktober 2008 - 13:13

Anne-mie:

START!!!!!!!!

• 22 Oktober 2008 - 13:28

Elise:

Ik ben kei benieuwd naar foto's :O! Kvind het echt te zot da ge nu eindelijk daar bent!
    Dikke kus van je zus X

• 22 Oktober 2008 - 16:47

Peter:

Heyla makker, sukses met de aankoop met uwe camper, ik ben echt benieuwd naar de fotos, ne stevige pol van de pepe greetz

• 23 Oktober 2008 - 09:22

Eveline:

Hela,

Zijn blij dat we je toch nog even gezien hebben voor je bent vertrokken. Ook glenn en ik zullen je belevenissen op de voet volgen. Geniet er met volle teugen van. Dikke kus, je nichtje Eveline en glenn ook natuurlijk ;-)

• 23 Oktober 2008 - 17:20

Bram:

Hey Laurens,
    Ik ben blij dat je goed bent aangekomen! Die energie zal binnenkort wel terugkomen. Veel succes met je zoektocht naar een geschikte bolide en hou ons op de hoogte hé!
    Bram x