Singapore
Door: Laurens
Blijf op de hoogte en volg Laurens
20 Oktober 2008 | Singapore, Singapore
Net slopende vlucht gehad tis hier nu 19u, nu
re-schedual voor brisbane, twee uur langer wachten, dus tzal nog langer duren dan gedacht voor ik in NZ ben, heb wel net nen zaligen douche gepakt in het spa & douche rainforestresort van de terminal hier, enige douchecomplex dat er was maar mij hoorde daarover ni klagen. Alles is ok, ik heb me nog gene second verveeld!
Laurens
Laurens
20 Oktober 2008 - 11:19
Anneleen:
Hey broer,
nog efkes doorbijten en dan ben je der. Na die goeien douche van daarjuist zal je misschien straks een beetje kunnen slapen op't vliegtuig.
Dikke kus van je zus X
20 Oktober 2008 - 11:20
Jef En Anne-mie:
het grote avontuur is begonnen,'t duurt alleen nog efkes voor dat je er bent en dat ge aan het echte avontuur kunt beginnen. We kijken uit naar je verhalen!
Kus, anne-mie -
20 Oktober 2008 - 11:20
Elise:
Ben blij om al meteen zoveel info te krijgen over uw vliegtrip. Raar dat je zo ver bent op zo'n korte tijd.
Kus van je zus X -
20 Oktober 2008 - 11:58
Mama:
Je bent geen ogenblik uit mijn gedachten zenne !Geen paniek het zal wel in orde komen !! Hopelijk kun je een beetje slapen tussenin ! Raar dat je al zover van huis bent !
Hopelijk loopt het voor ons Els en mij in april wat vlotter !
dikke kus van
mam -
20 Oktober 2008 - 12:03
Wim :
Joe Laurens!! Klinkt alvast dolle pret jom. Swel een voordeel da ge nu ni van den ene naaar den andere terminal hebt moete koersen hé. Allez succes & post geregeld maar is iet é!
Joeee... -
20 Oktober 2008 - 12:13
Marjan:
Hey hey!
Leve het vliegtuig!
Als volleerde lange-afstandsvlieger weet ik dat het wachten niet altijd even prettig is :s(hoewel ik nog nooit zo ver heb gevlogen heb als jij nu!)...
Maar het zal vanaf nu allemaal wel vooruitgaan, je bent nu al zo ver! En euh, terminals met spa & douche rainforestresorts... Ge had het slechter kunnen treffen!
Sorry dat ik niet meer ben kunnen komen dag zeggen in Zaventem, maar binnenkort zit mijn zussie hier terug, dus alles moet daarvoor in orde gebracht worden he...
Anyway: geniet van de eerste dagen in NZ!! En tot de volgende post!
xxx Marjan -
20 Oktober 2008 - 13:03
Els:
So far so good!
Wij volgen met spanning uw avonturen!
Dikke kussen van de D'Hulsten -
20 Oktober 2008 - 14:46
Nadia:
Elaba,
Spannend!!!!
Ben al kei benieuwd naar je verhalen.
Wees voorzichtig ginder hé.
Dada
Nadia xxx -
20 Oktober 2008 - 15:47
Julia Negra:
Yoep Don Lorenzo,
Te zot, so far away! Pas goe op uzelf en doe niks wa kik ni zou doen, hehe.
Dikke kus en greetz van de Matti. x
ps : Hilde zou uw trip te zot vinde, jiehaaa! -
20 Oktober 2008 - 18:07
Koen:
Hej maat,
Godverdekke,, ik ga u wel missen hoor! Efkes aanpassen. Merci voor alles! Geniet er van!!! -
20 Oktober 2008 - 19:59
Katrien:
Nog veel plezier onderweg en dan kan het echte avontuur beginnen !
Succes ginder, we volgen het op de voet ...
Kus,
Katrien & co -
20 Oktober 2008 - 21:29
Peke:
past op als ge buiten komt he want ze rijden daar aan de verkeerde kant en willen dat alles all black is en zijn verzot op haggis hebben de mooiste wandel routes en hoogste benji sprongen en liggen bijna het verste in het oosten en zijn super vriendelijk ! KORTOM GENIET ER VAN WANT TIS ZO VOORBIJ EN GE STA TERUG HIER groetjes peke -
21 Oktober 2008 - 06:23
Kristof Evers:
That's the spirit Lorent!!! Nog effe en ge sta onderaan de wereldbol begot ;)! Wij hebben gisteren de bevestiging gekregen van ons vlucht en vertrekken den 30 juni om den 2de (blijven één nacht in Sidney) in NZ aan te komen. Take care en GENIET van elke moment !!!